Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
SharePoint

Extern : Handleiding: Accepteren van een uitnodiging

Extern : Handleiding: Accepteren van een uitnodiging

​​Stappenplan:

1.       Klik in de uitnodigings email op de Accepteren link:

 Uitnodigings email


2.       Om in te loggen op de Digitale Leer- en Werkomgeving (DLWO) omgeving van de HvA, de "MijnHvA omgeving", is het niet nodig om een apart account aan te maken, want je kunt gewoon gebruik gaan maken van je eigen Microsoft of Google account om in te loggen. In dit voorbeeld kiezen we de knop “Microsoft Account”.

 Aanmeldopties

3.       Log in met je Microsoft Account (Live, Hotmail, Outlook).

4.       Daarna kom je in volgende scherm terecht, waarbij je email adres al is ingevuld:

 Registratie


5.       Vul bij “Display name” je volledige naam in, bijvoorbeeld: “Jan van der Zee”, lees de Gebruikersvoorwaarden en accepteer ze. Klik vervolgens op de “Verder” knop. Klik daarna nog eenmaal op de “Accepteren” knop. In tegenstelling tot de screenshot hieronder zie je precies voor welke SharePoint (DLWO) site je bent uitgenodigd en bovendien wie je heeft uitgenodigd.

 Accepteer uitnodiging pagina

6.       Hierna word je automatisch doorgestuurd naar de betreffende site en zie je in de rechter-bovenhoek van het scherm je “Volledige naam” terug:
Volledige naam getoond binnen de DLWO

7.       Na het doorlopen van dit Acceptatie-proces start automatisch de zgn. First Use Wizard op waarin je als gastgebruiker eenmalig moet bevestigen dat je een Gast bent.

Bedankt voor het geduld en veel succes!